Project Description

Chassé Theater & Cinema Breda Fotografie Sonnega

Cinemafoyer:
Stap binnen in de vernieuwde cinemafoyer, waar een comfortabele en gastvrije ambiance heerst. Hier staat ontmoeten centraal. Deze ruimte is ontworpen voor bezoekers om voor, tijdens en na de film te socializen, terwijl ze genieten van een drankje en een snack. De inrichting is zorgvuldig ontworpen om perfect aan te sluiten op de huidige service van het Chassé.

Garderobegang:
Doelstelling van het nieuwe ontwerp van de garderobegang was het creëren van een duidelijke routing en een overzichtelijke filmpresentatie. In het nieuwe ontwerp worden bezoekers langs een vloeiende lijn van panelen met daarop digitale filmpresentaties en filmposters, naar de cinemafoyer begeleid. Tussen de panelen door is de garderobe goed zichtbaar en eenvoudig bereikbaar.

Bar in de Theaterstraat:
De ruime bar in de Theaterstraat heeft een complete make-over ondergaan. Met een eigentijdse uitstraling en een goed uitgeruste omgeving ondersteunen we het horecapersoneel, waardoor bezoekers snel en ontspannen van hun bestelling kunnen genieten. Het is een plek waar gezelligheid en efficiëntie hand in hand gaan