Project Description

Chassé Theater & Cinema Breda

Doelstelling van het nieuwe ontwerp van de garderobegang was het creëren van een duidelijke routing en een overzichtelijke filmpresentatie. In het nieuwe ontwerp worden bezoekers langs een vloeiende lijn van panelen met daarop digitale filmpresentaties en filmposters, naar de cinemafoyer begeleid. Tussen de panelen door is de garderobe goed zichtbaar en eenvoudig bereikbaar.
Cinemafoyer:
De cinemafoyer wordt omgedoopt tot een aantrekkelijke ontmoetingsplek. Warm, uitnodigend en sfeervol, een meer eigentijdse inrichting, maar wel passend binnen de bestaande Chassé sfeerbeleving elders in het gebouw.
Bij binnenkomst in de foyer wordt de bezoeker welkom geheten door de gastheer/gastvrouw. Aan het aanloopmeubel is er een zitplek voor de gastheer/gastvrouw gereserveerd, waar tevens de benodigdheden voor deze functie in het meubel zijn opgenomen. In de nabijheid van het aanloopmeubel staat de ticketzuil. Het aanloopmeubel gaat over in een verhoogde tafel waar ook de bezoekers plaats kunnen nemen.
Centraal in de ruimte staat een zelfservice dressoir waar de bezoekers zelf iets te eten en te drinken kunnen pakken en afrekenen. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het lounge gedeelte. Dit bestaat uit 2 modulaire banken, echte eye-catchers, met daarbij diverse tafeltjes, sfeervolle verlichting en comfortabele fauteuils.